Main menu

Pages

Nildalen område er meget populært for de civilisationer, der dette sted havde. Der er tegn på strukturer egyptiske arkitektur. Disse omfatter Den Store Pyramide i Giza og også Den Store Sfinx i Giza. De er blandt de mest berømte og de største strukturer.Typisk de gamle egyptiske byer havde to byggematerialer. De var mudder mursten og sten. Stones blev generelt brugt til gravene og templerne. Blokstrukturen blev almindeligt anvendt til fremstilling af de kongelige steder som borgene og ting som for templets mure osv.Mange af disse egyptiske byer eksisterer ikke længere, fordi de var beliggende nær Nilen. De var fremstillet på en sådan måde, at de først er blevet omdannet skimmel figurer og derefter blev den efterladt i længere tid at tørre alene.

egyptiske Byerne

Fordi placeringen var nær Nilen, meget snart disse områder blev oversvømmet, og deres eksistens blev fuldstændig fjernet. Da vandstanden i disse floder steg, blev mudderet af disse huse udhulet.I stedet for disse ole dem, er nogle nye er blevet rejst i nærheden. Hvad er for nylig blevet gjort, er i form af bygninger og ordentlig infrastruktur.Hvad vi har majorly forstået om arkitekturen i disse byer har været med hjælp fra de religiøse monumenter. De havde meget massivt store konstruktioner. Væggene var slopping og målet om en sådan konstruktion var bæredygtighed. Væggene og udendørsbrug af husene her havde billeder udskåret og gjort. Faktisk har der været nogle astronomiske tegninger på dem så godt.Disse malerier også afspejles tydeligt om de krige, som egypterne udkæmpet. 

Der var en meget berømt egyptiske Pyramid kompleks. Dette kompleks blev placeret omkring 8 km interiør af den gamle bydel, Giza. Pyramiden er relativt enkel og folk ikke farer vild i det.De fleste af bosættelserne i byen har været at holde to ting i betragtning. En blev hvor nær var stedet fra en vandkilde og en anden ting, der blev holdt for øje var det materiale, som husene blev foretaget.Bosættelserne i de gamle egyptiske byer kan opdeles i dynastier. Den første dynasti vedlagt hele byen ind i en mur lignende struktur. Riget i Midten havde flere af en centraliseret planlægning af byen.I det nye rige blev planen meget godt bevaret. Der var en masse af kongelige steder. Husene var for det meste ejet af privatpersoner en der var ingen som sådan orientering, der blev fulgt i bygningen.