Main menu

Pages

Egypten er et af de lande i Afrika og Mellemøsten. Den gamle navn for Egypten er Kemet betyder 'sort jord'. Den havde fået sit navn på grund af den frugtbare sorte jord findes på sletterne af Nilen floden, der løber gennem Egypten. Egypten er også kendt for sine historiske monumenter som den Giza pyramide kompleks, og selv den egyptiske civilisation har en masse betydning.Egypten er et land, der har politisk og kulturel betydning for Mellemøsten. Egypten afledt sit engelske navn fra forskellige kilder som det franske ord Egypte, fra latin Aegyptus og oldgræsk Aigyptos. Fakta omfatter landbrug, malerier, uddannelse, religiøse overbevisninger og andre ting, der vedrørte og forklarede den egyptiske livsstil.

fakta om egypten


Landbrug i EgyptenEn af de grundlæggende årsager til, at tilskrives Egypten til at blomstre var den frugtbare sorte jord langs Nilen floden, der løb gennem Egypten. Landbrug var en betydelig aktivitet, der udøves af de gamle egyptere. I løbet af denne tid, var mange landmænd eksperter i at dyrke hvede, grøntsager, en række frugter og løg.De andre dele af landbruget inkluderet byg, hør, porrer, hvidløg, bønner, druer, figner mv Hvede blev brugt til fremstilling af brød, byg til øl og hør var integreret for tekstilfibre. Papyrus rør, der voksede naturligt på Nilen blev anvendt lave sandaler, både, papir, måtter og kurve. Farming blev udført i alle årstider, undtagen når det oversvømmet. Under oversvømmelser folk undgik landbrug.Dyr som ged, kvæg okser, grise, ænder, osv blev holdt af de egyptiske folk for deres mælk, kød og bruge dem i landbruget. I det gamle Egypten kunstvanding blev klassificeret i fangsten bækkenet, shaduf og diger. Shaduf var funktionelle i de høje liggende regioner. De forskellige typer af kunstvanding hjulpet i forstærke både kvaliteten og kvantiteten af ​​afgrøder og dermed gøre Egypten en velstående nation.Malerier i EgyptenDe egyptiske malerier var dybest set dedikeret til en død person. Malerier var en måde at udtrykke hensigt sin maker, at den afdøde skulle have et godt liv efter døden. Mange malerier viser hele rejsen efter døden. Der var også en praksis, maleri på Gravene de ting den døde person gjorde før hans død, og hvad den afdøde håbede han ville blive ved for evigt. 

Malerier var en kilde til at holde historien i live. Malerierne viste også, hvordan egypterne levede deres liv og deres tro om døden og livet efter døden var. Et andet vigtigt aspekt af de egyptiske malerier var skildringen af ​​dyr. De primære farver, der anvendes til maling, var rød, grøn, blå, guld og sort.Egypterne betragtede maleriet som en måde at give de døde en støtte, som satte ham i stand til at fortsætte sin rejse efter døden. Essensen af ​​de egyptiske malerier var sin karakter af fuldstændig og mindre betydning blev givet til forskønnelse af maleriet. Det var meget vigtigt for skaberen af ​​maleriet at bevare alt, hvad han trak permanent. Maleriet blev foretaget af dens forfatter ved at bruge sin hukommelse, så alt, hvad han indeholder i malerierne forbliver intakt for evigt.Kostumer båret i EgyptenTøj er primært lavet af hvidt linned. De egyptiske folk også brugt uld. Der blev imidlertid tøj lavet af uld er forbudt i templerne, som de var lavet af dyrene. Egyptiske folk troede, at uld ikke må røre huden og det blev taget på denne måde. Mænd iført loincloths eller korte nederdele. Kvinder generelt havde morgenkåbe eller stramme kjoler. Nogle af de kjoler havde nogle stropper som skjult brysterne og de andre udsatte dem.Hvor meget afhang af mode, der var fremherskende dengang. Børn under den egyptiske tid ikke bære tøj, indtil de når puberteten. Det tøj mode var enkel i de første år af den egyptiske styre, men det blev kompliceret ved FAG slutningen af ​​Ny Rige. Tøj mønster blev bestemt ved besættelsen af ​​en person. 

 Landmændene havde korte nederdele, mens en dårlig person, bar færre tøj.Egyptiske PharaohsFarao er en moderne titel givet til gamle egyptiske herskere. Imidlertid blev Kongernes ikke kaldet Farao af de gamle egyptere. Udtrykket »Pharaoh 'blev stort set brugt af græsk og Hebræerbrevet. Ordet par'o i hebraisk nævnte ordet »pr« i egyptisk sprog, som betød »det store hus '. Udtrykket "Farao" blev altid brugt i forbindelse med det kongelige palads, og det betød for livet, velstand og sundhed slottet.Fra det femtende århundrede f.Kr. Farao blev brugt som et synonym til King. Men den første brug af ordet »farao« kan spores tilbage til det Nye Rige under midten af ​​det attende dynasti. Efter 2000 f.Kr., blev Farao nævnt af fem navne, fire af dem er hans trone navne og én var navnet givet til ham på tidspunktet for hans fødsel.Den afdøde egyptiske ord blev par'o ord rekonstrueret som pr den gamle græske og Late latinske ord udtales som 'Pharaoh'. Det var fra dette brev, at det engelske ord »Pharaoh 'blev opnået. De gamle egyptiske folk troede, at Farao var Gud Horus, søn af Gud Re eller Solguden. På død af en Farao det blev antaget, at han kunne forenes med solen.