Main menu

Pages

På tidspunktet for dette skrives (8 januar 2002), er Egypten oplever en kold snap. Faktisk insisterer mangeårige beboere i Luxor på floden Kongernes Dal, at de ikke kan huske en tid, hvor det var koldere. For mange ferie Luxor er dette dårlige nyheder, fordi de ikke er her for sightseeing, men for at nyde klimaet. Disse turister kommer fra forskellige europæiske lande til at undslippe deres barske vinterklima.Det er på tide tombing stor. Swelteringly grave kan være varmt, især dybt i sommermånederne. Derfor er det bedst at besøge Kongernes dal i det sene efterår, vinter og det tidlige forår. For eksempel generelt temperaturer i Luxor under November varierer fra højst 31c (88F) til mindst 13C (55F). Men det er bedst at starte tidligst, og dette gælder især i de varmere måneder.



Kongernes Dal

Kongernes Dal



Imidlertid er problemet med at besøge gravene i løbet af de bedste tidspunkter af året lidt opvejet af antallet af turister. Mange ture er organiseret i dalen i de koldere måneder, og antallet af turister vil være meget større. Dette er endnu en grund til at starte tidligt, besøger gravene mest populære først for at undgå folkemængderne.Uanset hvornår du besøger Kongernes Dal, er det vigtigt at tage masser af vand. Hvis du har glemt at bringe med dig, kan vandet købes i receptionen center som du indtaster grav-området. I løbet af sommermånederne i særdeleshed kan vand gøre forskellen mellem en behagelig besøg, eller forkorte dit besøg at undslippe varmen. Desuden havde en god, solbriller og solcreme blokering må betragtes som en nødvendighed. Enhver, der har besøgt dalen rapport ser mange turister med forfærdelige solskoldning. Også gode travesko vil være behov for at klatre og ned i gravene. Ofte poster grave er ikke meget godt bygget, og en fod kan være et problem. Det er det grundlæggende, at alle skal bringe med dem til et vellykket besøg.
 
Men for den seriøse opdagelsesrejsende falder, er de øvrige elementer er nødvendige.  


En lommelygte er nyttigt at se nogle mindre velinformerede afsnit på nogle grave, og selvfølgelig kan en kuglepen og en notesblok være nyttig til at tage noter, men også at skrive spørgsmål til en tour guide. I nogle tilfælde vil guide ikke være i stand til at ledsage dig i nogle grave, så du kan skrive ned alle de spørgsmål, du har til senere.Med de ekstra omkostninger af en licens, er fotografering tilladt i de fleste af gravene, men ingen blitz fotografering. I de fleste af Gravene, er der lys nok til high-speed film at bruge. Mere erfarne fotografer skal faktisk have to kameraer, læsset en med høj hastighed film for gravene, med en anden fyldt med film for normale skud udefra. Der er meget lidt behov for teleobjektiver, i dalen, men selv vidvinkelobjektiver og close-up linser kan være meget nyttig. Desuden vil en polariserende filter ikke kun være nyttig i sollyset udenfor gravene, men også bidrage til at mindske genskin fra glasset dækning, som nu dækker en stor del af arbejdet med kunst i mange grave. Hvis det er nødvendigt, tage en masse af batterier med dig. Så vil de være til salg i Kongernes Dal, vil prisen være urimelige.I modsætning til mange steder i Egypten (især når man besøger religiøse monumenter mest moderne), er der ikke noget problem med dressing strengt som turist. Kun komfort bør overvejes, fordi det vil være omgivet af andre turister. Men igen, på grund af solen, være omhyggelig med at udsætte huden også.  

For mere information om hvad du skal gøre, se "Survival Kit egyptiske rejsende" vores.Medmindre du er en seriøs forsker, hvad enten professionel eller amatør, er det nemt at få "tombed ud". Mere afslappet besøgende i dalen skal ikke forvente at se alt for mange grave. Tre eller fire grave vil sandsynligvis være deres grænse, forudsat at der er mere at se på vestbredden af ​​Luxor, og Gravene. Der er også templer og andre monumenter.Samtidig er alle gravene i dalen ikke altid åbne for offentligheden. Myndighederne henvender sig ofte gamle Egypten gravene, der er åbne for at minimere skader, eller fordi restaurering er påkrævet.Derfor, hvis man ikke er strengt guidet tur, hvor gravene var udvalgt af rejsearrangøren, er det en god idé at gøre lidt forudgående planlægning, udvælgelse af højst ti grave for eventuelle besøg og reducere dette til tre eller fire af dem, der aktuelt åbne.I denne planlægningsproces, kan de fleste mennesker besøger grave forskellige faser af udvikling af dalen. Det vil give de turister med den bedste udsigt over hele historie begravelsesplads.