Main menu

Pages

Ēģipte zeme faraonuKairaĒģiptes galvaspilsēta. Kaira ir viss. Kaira ir lieliskas viesnīcas, izklaides, restorāni, visa veida pieminekļi no izmantojot no vēstures Ēģiptes un ir piedāvāt piekļuves vietu vairums cilvēku apmeklē Ēģipti.





Tas arī ir boulinga sabiedrotos un vairāki golfa laukumi, no kuriem izvēlēties. Ir daudzas interesantas vietas, piemēram, Ēģiptes muzejs no faraonu pieminekļu, trīs piramīdas Gīzas, sfinksa un Saules laivas muzejs, drupas Memphis (senā galvaspilsēta faraonu Ēģiptes), Kairas vecpilsēta, slavenie baznīcas, piemēram, Sv Sergija, Hanging baznīca Koptu muzejs, Citadele Salah El Din & Mohamed Ali, Alabaster mošeja, islāma muzejs, Khan El Khalili bazārs, Sound & Light šovi pie piramīda.


LuxorLuxor ir dzīvo muzeju ar milzīgo skaitu senās Ēģiptes pieminekļi. Tas ir arī ļoti orientēti uz tūristiem, un tas varētu būt, izmantojot no tajā pašā sakarā kā atrakciju parku, kur atrakcijas vienkārši gadās būt reāla.Jums patiks senās tūrisma vietu kā Karnak Temple, Luxor Temple, Luxor muzejs Mummifying muzejs. Kaps Karalienes Nefertari, kapenes Tut Ankh Amun, Valley no Kings, Valley of Queens, Hatshepsut Temple, kapenes augstmaņiem, Sound & Light Karnak Temple & nesaskaņotām tēmu pusēm.


AswanAswan ir brīnišķīgi, patīkams klimats. Tā valdzina savu sirdi ar maisījums dabas, skaidrs zilas debesis, mīkstas dzeltenās smilšu pauguri, ainavas un dažādi formas cietās soft ieži dažās jomās Nīlas kursu.Kopā ar milzīgu Nasser ezera, īsta gleznaina panorāma ar relaksējošu atmosfēru piesaista jūs uz vietu. Daudzi no interesantām vietām Tāpat Nubia muzejs, Philae templis, Elefantīnes sala, Botāniskais dārzs, Agha Khan mauzolejs, granīta akmeņlauztuvēm un Nepabeigtais obelisks, High Dam, St Simon klosteris un kapenes muižnieki (Felucca & kamielis Tour).


Abu SimbelNe tikai ir divi tempļi vidū nozīmīgākajiem un lielisks pieminekļi pasaulē, bet atcelšana un rekonstrukcija bija vēsturisks notikums pats par sevi.Divi tempļi, ka Ramesses II un viņa sievai Nefertari, kļuva par vienu no galvenajiem objektiem, lai apmeklētu Augšēģiptē, kas pārstāv varenību cilvēka sasniegumiem, lai gan tas prasa ceļojums up Nīlas.


AlexandriaKad 25 gadus vecais maķedoniešu iekarotājs Aleksandrs Lielā ieradās Ēģiptē 332 BC, viņš saprata, ka viņam vajadzēja kapitālu viņa tikko iekaroja Ēģiptes valstībā un ka, lai savienotu to ar Maķedoniju, tas būtu atrodas uz krastu . Pie mazā zvejnieku ciemā sauc Rhakotis, viņš nodibināja savu pilsētu, pavēlēja būvēt to un nekavējoties izbrauca. Viņš nekad redzēja savu jauno metropoli.




Sarkanā jūraKa izsmalcinātu koridors tonētiem pieminekļu un starojošu ūdens, šeit un nekur citur, ir vestibils starp Levant un tropos. Ēģiptes Sarkanās jūras piekrastes sākas no līča Suezto Sudānas robežas.Tās minerālvielām - bagāts sarkans kalnu grēdas iedvesmoja senatnes Jūrnieku nosaukt Sarkanās jūras vairāk tribīnē, vai Sarkano jūru. Sarkanās jūras piekraste ir daži no populārākajiem un aizņemts pludmales kūrortos galvenokārt Hurghada, Safaga, Marsa Alam, El Qusir un citi.Daudz ko redzēt un darīt, piemēram, ūdens sports, niršana, snorkelēšana, sauļoties, vindsērfings, zemūdens niršanu, 4X4 džipu safari uz drupām romiešu pilsētas un zelta raktuvēs.Atstājiet jūsu rūpes aiz muguras, un izbaudīt relaksējošu kruīza par to Nile.Enjoy agri saullēktu, sapņains saulrietus, kas peld jums atpakaļ uz seno vēsturi ūdeņiem. Kruīza gar Nīlas uz tā paša autoceļa par faraonu reiz ceļojis. Baudīt skatoties pieminekļus, kas ir ierindots krastos Nīlas. Šie pieminekļi eksponēt varenību un lielisku seno civilizāciju, kas iet atpakaļ 5000 gadiem slavu.Tā dzīvo unikālu pieredzi un baudīt stilu, par šo pilnīgi komfortabli peldošās viesnīcās viena kuģa. Kruīza caur vēsturē kāds laiks, jūs varat: 3, 4 vai 7 naktis. Izbaudiet vadīties vizīti dažas no šīm krāšņās pieminekļi. Laikā kruīza veikalu Luksoru, Esna, Edfu, Komombo vai Aswan.