Main menu

Pages

KairasEgipto sostine. Cairo viską. Cairo "siūlo puikius viešbučius, pramogų, Restoranai, visi paminklų būdu iš per iš Egipto istoriją, ir tai yra pasiūlyti įvažiavimo dauguma žmonių aplankė Egiptą.




Ji taip pat yra boulingo sąjungininkus ir keletas golfo aikštynų pasirinkti. Faraońskiego paminklai Egipto muziejuje daug įdomių vietų, pavyzdžiui, trys piramidės Giza, Sfinksas ir saulės valtis muziejus, griuvėsiai senovės Egipto faraonų kapitalas Memfis (), senas Kairas, žinomų kaip šv Sergejus, kabančios bažnyčia bažnyčios koptų muziejus, citadelė Salah El Din & Mohamed Ali, Alebastras mečetė, Islamo muziejus, Khan El Khalili turgus, Garso ir šviesos šou piramidės.


LuksorasLuksoras yra gyvas muziejus, didelį skaičių senovės Egipto paminklų. Jis taip pat yra labai orientuotas į turistų ir gali būti per toje pačioje atžvilgiu kaip pramogų parko, kur lankytinų vietų tiesiog atsitikti, kad nekilnojamojo.Jums patiks senovės lankytinų vietų, pavyzdžiui, Karnako šventykla, Luksoras šventyklos, Luksoras muziejus, Mummifying muziejus. Kapas karalienės Nefertarė, Tut Ankh Amona, Karalių slėnis, Valley of Queens, Hačepsutos šventyklą, Karnako šventykla & nesuderintoms teminiai vakarėliai kilmingųjų, garso ir šviesos kapai kapas.


AsuanasAsuanas yra nuostabus, malonus klimatas. Jis pavergia savo širdį pobūdį, aišku, mėlynas dangus, minkštas geltona smėlio kalvos, peizažai ir skirtingai formos kietos minkštos uolienos tam tikrose srityse Nilo kursų mišinys.Kartu su dideliu Nasser ežero, nekilnojamojo vaizdingas panorama atpalaiduojančios atmosferos traukia jus į vietą. Daug lankomų vietų, kaip Nubia muziejus, filialas šventyklų, Elefantynie sala, botanikos sodas, Agha Khan mauzoliejus, granito karjerai & Nebaigtas statyti obeliskas, High Dam, St Simon vienuolynas ir kilmingųjų kapai (feliuga ir kupranugaris kelionė).


Abu SimbelNe tik dvi šventyklos Abu Simbel tarp svarbiausių ir didinga paminklų pasaulyje, tačiau jų šalinimo ir remonto buvo istorinis įvykis pati.Dvi šventyklos, kad Ramzesa II ir jo žmona Nefertarė, tapo viena iš pagrindinių lankytinų vietų aplankyti Aukštutiniame Egipte, atstovaujanti žmogaus pasiekimus galią, net jei tai reikalauja Up Nilo kelionę.


AleksandrijaKai 25 metų Makedonijos užkariautojas Aleksandras Didysis atvyko 332 prieš Kristų Egipte, jis suprato, kad jis reikalingas savo naujai užkariavo Egipto karalystės sostinėje ir kad, susieti jį su Makedonija, ji turėtų būti įrengtas ant kranto . Nedideliame žvejų kaimelyje, vadinamas Rhakotis, jis įkūrė savo miestą, įsakė jį pastatyti ir skubiai išvyko. Jis niekada nematė savo naują metropolis.



Raudonoji jūraKad išskirtinį koridorius tamsintais paminklų ir spinduliavimo vandens, čia ir niekur kitur, yra prieangis tarp Levantą ir atogrąžose. Egipto Raudonosios jūros pakrantės veikia iš Persijos įlankos Suezto Sudano sienos.Jos gelmės - turtingas raudona kalnų įkvėpė antikos jūrininkų įvardyti Raudonosios jūros daugiau tribūnos, arba Raudonąją jūrą. Į Raudonosios jūros pakrantėje yra kai kurie iš populiariausių ir užimtas paplūdimio kurortų daugiausia Hurgada, Safaga, Marsa Alam, El Qusir ir kt.Daug dalykų, kad pamatyti ir patinka vandens sporto šakos, nardymas, snorkeling, degintis, vėjo banglenčių, povandeninio nardymo, 4X4 Jeep Safari griuvėsiai Romos miesto ir aukso kasyklos.Palikite savo rūpesčius atsilieka, ir mėgautis Atpalaiduojantis kruizas į Nile.Enjoy anksti Sunrise, ar svajingai saulėlydžiais, plūduriuoja jus atgal į senovės istorijos vandenyse. Kruizas išilgai Nilo Faraonų kartą keliavo tuo pačiu užmiestyje. Mėgautis paminklai, kurie yra sustatyta Nilo krantus. Šie paminklai demonstruoti galią ir šlovę didžiojo senovės civilizacijos, kad eina atgal 5000 metų.Gyventi, kad unikalią patirtį ir mėgautis stiliaus, šių visiškai patogiai kintama viešbučių viename laive. Ekspedicija per istorijos kokiais laiko galite: 3, 4 arba 7 naktys. Mėgaukitės su gidu vizitą į kai kuriuos iš šių didingais paminklais. Per kruizinio parduotuvė Luxor, ESNA, Edfu, Komombo ar Asuanas.