Main menu

Pages

KairoPääkaupunki Egyptin. Kairo on kaikki. Kairo on suuri hotelli, viihde, ravintolat, kaikenlaisia ​​monumentteja kautta ulos Egyptin historian ja se on tarjota yhteyspiste useimmat ihmiset vierailevat Egyptissä.


Se on myös keilailu liittolaisia ​​ja useita golfkenttiä valita. On olemassa monia nähtävyyksiä, esimerkiksi Egyptiläisen museon faaraoiden monumentteja kolme pyramidit Gizan sfinksi ja Solar Boat Museum, rauniot Memphis (muinainen pääkaupunki faaraoiden Egyptissä), vanhan Kairon kuuluisa kirkkoja kuten Pyhän Sergein, Riippuva kirkko Koptilainen museo, Citadel Salah El Din & Mohamed Ali, Alabaster moskeija, islamilainen museo, Khan El Khalili Bazaar, Sound & Light näyttelyistä Pyramid.



LuxorLuxor on elävä museo, jossa valtava määrä muinaisen Egyptin monumentteja. Se on myös erittäin suuntautunut matkailijoille ja saattaa olla kautta ja samalla osin kuin teemapuisto, jossa nähtävyyksiä vain sattuvat olemaan todellinen.Voit nauttia antiikin turistikohteet kuten Karnakin temppeli, Luxorin temppeli, Luxorin museo, Mummifying museo. Hauta Queen Nefertari, hauta Tut Ankh Amun, Valley of Kings, Valley of Queens, Hatshepsut Temple, haudat Nobles, Sound & Light Karnakin temppeli & verraton teemajuhlista.


AswanAswan on ihana, miellyttävä ilmasto. Se kiehtoo sydämessäsi sekoitus luonnon, kirkas sininen taivas, pehmeä keltainen hiekka-kukkuloita, maisemia ja eri muotoinen kiinteä pehmeä kiviä tietyillä alueilla Niilin kursseja.Yhdessä valtava Nasser järvi, todellinen kuvankaunis panoraaman rentouttava tunnelma houkuttelee sinut paikkaan. Monet mielenkiintoiset Like Nubia Museum, Philae Temple, Elephantine Island, kasvitieteellinen puutarha, Agha Khan Mausoleum, graniitti louhokset ja keskeneräinen obeliski, korkean Dam, St. Simon luostari ja haudat Nobles (felucca & kameli Tour).
Abu Simbel


Abu SimbelEi vain ovat kaksi temppeleitä Abu Simbel merkittävimpiä ja upeita monumentteja maailman, mutta niiden poistaminen ja jälleenrakentamiseen oli historiallinen tapahtuma itsessään.Kaksi temppeliä, että Ramesses II ja hänen vaimonsa Nefertari, tuli yksi tärkeimmistä matkailukohteista Ylä-Egyptissä, mikä mahti ihmisen saavutuksista, vaikka se vaatii kömmähdys Niilin.


AlexandriaKun 25-vuotias Macedonian valloittaja Aleksanteri Suuri saapui Egyptissä 332 eKr., hän tajusi, että hän tarvitsi pääomaa hänen hiljattain valloitti Egyptin valtakunta ja että sen linkittää Makedonian, sillä olisi sijaitsee rannikolla . Klo pieni kalastajakylä nimeltään Rhakotis, hän perusti kaupungin, käski rakentaa sitä ja nopeasti lähti. Hän ei koskaan nähnyt hänen uusi metropoli.



PunainenmeriTämä hieno käytävän sävytetty muistomerkkien ja säteilevä vesi, täällä eikä missään muualla, on eteinen välissä Levant ja tropiikissa. Egyptin Punaisenmeren rannikolla kulkee Persianlahden Suezto Sudanin rajalla.Sen mineraali - rikas punainen vuoristot innoittamana merimiehet antiikin nimetä Red Sea enemmän puhujakorokkeelta tai Punaisellemerelle. Rannikolla Punaisellamerellä sisältää joitakin suosituimmista ja kiireinen rantaloma lähinnä Hurghada, Safaga, Marsa Alam, El Qusir ja muut.Paljon nähtävää ja tekemistä, kuten vesiurheilua, sukellusta, snorklausta, aurinkoa, surffausta, sukellusvene sukeltaa, 4X4 Jeep safari rauniot Roman city & kultakaivos.Jätä huolet taaksesi ja nauttia rentouttavasta risteily vesillä Nile.Enjoy aikaisin auringonnousua tai unenomainen auringonlaskuja joka kelluu sinut takaisin historiaan. Cruise Niilin samalla valtatie faaraoiden kerran matkustanut. Nauti katsomassa monumentteja jotka rivissä Niilin. Nämä monumentit näytteille mahdin ja kunnian suuren muinaisen sivilisaation juontaa 5000 vuotta.Elävät että ainutlaatuinen kokemus ja nauti tyyli, aluksella näistä täysin mukava kelluva hotelli. Cruise kautta historian jostain aikaa voit: 3, 4 tai 7 yötä. Opastettu vierailu joidenkin kunniakas monumentteja. Aikana risteily myymälä Luxor, Esna, Edfu, Komombo tai Aswan.