Main menu

Pages

"Kaikki tietävät, että Egypti on maa pyramidit, ne vuoret kivi, joka seistä kuin rapautunutta maamerkkejä kaukana horisontissa historian. Kuitenkin etäinen ja salaperäinen ne näyttävät, he kertovat meille paljon omaa tarinaansa. Ne kertovat meille maa joka oli niin perusteellisesti järjestetty, että oli mahdollista kasata näitä jättimäinen kumpuja käyttöiän aikana yhden kuninkaan, ja he kertovat meille kuninkaat, jotka olivat niin rikkaita ja voimakkaita, että ne voisivat pakottaa tuhansia ja tuhansia työntekijöitä tai orjia puurtaa niitä vuodesta toiseen ulos, louhia kiviä, vetää ne rakennustyömaalla, ja siirtää ne alkeellisimpiakaan keinot kunnes hauta oli valmis vastaanottamaan kuninkaan.

Egyptin taide

 Ei kuningas, eikä ihmiset olisivat menneet tällaisia ​​kustannuksia, ja otettava niin paljon vaivaa, että luodaan pelkkä muistomerkki. Itse asiassa me tiedämme, että pyramidit olivat niiden käytännön merkitys silmissä kuninkaat ja niiden aiheista. Kuningas pidettiin jumalallinen olento, joka hallitsi heitä, ja hänen lähtönsä tästä maailmasta, hän olisi jälleen nousta jumalia josta hän oli tullut. Pyramidit huiman taivaalle todennäköisesti auttaa häntä tekemään hänen nousu. Joka tapauksessa he olisivat säilyttää hänen pyhän ruumiin hajoamisen.

 
Sillä egyptiläiset uskoivat, että laitos on säilytettävä, jos sielu on elää vuonna yli. Siksi he estivät ruumiin alkaen rapistuvat jota kehittää menetelmä balsamointi sitä, ja sitomalla sen kanssa nauhat kankaalla. Se oli muumio kuninkaan että pyramidin oli kasattu, ja hänen ruumiinsa pantiin aivan keskellä valtavan vuoren kiven kiven arkkuun. Kaikkialla ympäri hautakammio, loitsuja ja taikoja oli kirjoitettu auttaa häntä hänen matkallaan toiseen maailmaan."Mutta se ei ole vain näitä vanhin jäänteinä ihmisten arkkitehtuurin kertovat roolin vanhoja uskomuksia tarina art. Egyptiläiset totesi uskovansa, että säilyttäminen kehon ei riitä. Jos kaltaiseksi kuningas Myös säilynyt, se oli kaksin verroin varma, että hän olisi edelleen olemassa ikuisesti. Niin he käskivät kuvanveistäjiä taltta kuninkaan pää pois kovaa, katoamaton graniitti, ja laita se hautaa, jonne kukaan ei nähnyt sitä, että työtä sen oikeinkirjoituksen ja auttaa hänen Soul pitämään elossa ja kautta kuvan. Yksi Egyptin sana kuvanveistäjä oli oikeastaan ​​"hän-joka-pitää sen-alive"."Aluksi nämä riitit oli varattu kuninkaita, mutta pian ylimykset hovin oli niiden vähäisen haudat ryhmitelty siisti riveihin ympäri kuninkaan röykkiö, ja vähitellen Jokainen itseään kunnioittava ihminen piti säätää hänen jälkeen-elämän tilaamalla kallista hauta mikä asuivat hänen muumio ja hänen kuvaansa, ja jos hänen sielunsa voisi asua ja saada tarjontaa ruuan ja juoman jotka annettiin kuollut. Jotkut näistä varhaisista muotokuvia pyramidi iästä, neljäs dynastia Vanhan kuningaskunnan, ovat kauneimmat teoksia Egyptin taide. On juhlavuutta ja yksinkertaisuus niistä joista yksi ei helposti unohda. Yksi näkee että kuvanveistäjä ei yrittänyt ohuemmiksi hänen lapsenvahti tai säilyttää ohikiitävä ilmaisua. Hän oli huolissaan ainoastaan olennaiseen. Jokainen vähemmän yksityiskohtaisesti hän lähti pois.

 
Ehkä se on vain koska tämä tiukka keskittyminen perusmuodot ihmisen pään että nämä muotokuvat ovat niin vaikuttavia. Varten, huolimatta niiden lähes geometrinen jäykkyys, ne eivät ole primitiivinen, jotka ovat kotoisin naamarit [keskusteltu aikaisemmin]. Ne eivät myöskään niin terävä kuin naturalistinen muotokuvia taiteilijoiden Nigerian ... Havainnointi luonne ja säännöllisyys koko, ovat niin tasapainossa, että ne yllättää meidät olevan elävä ja vielä etäinen ja kestävä."Tämä yhdistelmä geometrisen säännönmukaisuuden ja innokas havainnointi luonto on tyypillistä kaikille Egyptin taiteen. Voimme tutkia sitä parhaiten reliefejä ja maalauksia, jotka koristavat seiniä haudoista. Sana" koristavat ", se on totta, voi tuskin mahtuu art joka oli tarkoitus nähdä ketään, mutta kuolleen miehen sielun. Tosiasiassa nämä työt ole tarkoitettu nautittavaksi. Hekin, oli tarkoitus "pitää hengissä". Kerran, synkkä kaukaisessa menneisyydessä, se oli ollut tapana, kun vahva mies kuoli antaa hänen palvelijansa ja orjien mukana hänet hautaan. Heidät uhrattiin, jotta hän pitäisi saapua jälkeen sopivalla junalla. Myöhemmin nämä kauhut pidettiin joko liian julma tai liian kalliita, ja taide tuli pelastus. sijasta todellisia palvelijoita, suurmiehillemme tämän maan annettiin kuvia korvikkeita.Kuvia ja malleja löytyy Egyptin haudoista liittyivät ajatukseen sielun helpmates toisessa maailmassa, usko siihen, että on monissa alussa kulttuureissa. Meille nämä reliefejä ja seinä-maalaukset säätää poikkeuksellisen elävästi elämää kuin se oli asunut Egyptissä tuhansia vuosia sitten. Ja vielä, katsomalla niitä ensimmäistä kertaa, voidaan löytää niitä melko hämmentävää. Syynä on, että Egyptin maalarit olivat hyvin eri tavalla kuin meidän edustaa todellisessa elämässä. Ehkä tämä liittyy eri tarkoitukseen heidän maalauksia oli palvella. Mikä kaikkein tärkeintä ei prettiness vaan täydellisyyttä. Se oli taiteilijoiden tehtävänä säilyttää kaiken niin selvästi ja pysyvästi kuin mahdollista. Joten he eivät ole tarkoitus hahmotella luonteeltaan se ilmestyi heille mistä tahansa sattumanvarainen kulmasta. He kiinnittivät muistista, tiukkojen sääntöjen jolla varmistettiin, että kaikki piti mennä kuva olisi erotuttava täydellinen selkeys ..."Samanlaista menetelmää käytetään usein lapset. Mutta egyptiläiset olivat yhdenmukaisia ​​niiden näiden menetelmien soveltamiseen kuin lapset koskaan ovat. Kaiken piti olla edustettuna sen tyypillisimmistä kulma. [Tarkastellaan] vaikutus, joka tämän ajatuksen ollut edustusta ihmiskehon. pää oli helpoimmin nähtävissä profiilia, joten he kiinnittivät sen sivuttain. Mutta jos ajattelemme ihmisen silmä ajattelemme sitä edestä katsottuna.

 
Näin ollen koko kasvot silmä oli istutettu osaksi sivukuva kasvot. Yläosaa rungon, hartiat ja rinnassa, näkyvät parhaiten edessä, sitten näemme, miten varret on saranoitu runkoon. Mutta kädet ja jalat liikkeessä on paljon selvemmin nähtävissä sivuttain. Tämä on syy, miksi egyptiläiset nämä kuvat näyttävät niin oudosti ... vääntynyt. Lisäksi Egyptin artistit oli vaikea visualisoida joko jalka ulkopuolelta nähtynä.He mieluummin selkeä jäsennystä isovarvas ylöspäin. Joten molemmat jalat näkyvät sisäpuolelta, ja mies [] helpotus näyttää kuin jos hän olisi kaksi vasenta jalkaa. Sitä ei saa olettaa, että Egyptin taiteilijoiden mielestä ihminen näytti että. He vain seurasivat sääntö, joka salli heidän sisällyttää kaiken ihmismuodossa pitävänsä tärkeänä. Ehkä tämä tiukka pitäytyminen sääntö oli jotain tekemistä niiden magiaa tarkoitukseen. Kuinka voisi miehen käsivarsi "lyhentää," tai "katkaista" tuo tai vastaanottaa tarvittavat uhrilahjoja kuollut?"Se on yksi suurimmista asioita Egyptin taiteen että kaikki patsaat, taulut ja-arkkitehtuurin lomakkeet näyttävät loksahtaa ikään kuin he tottelivat yksi laki. Kutsumme tällaista lakia, jossa kaikki luomuksia ihmiset näyttävät totella, "tyyli". On hyvin vaikea selittää sanallisesti mitä tekee tyyliä, mutta se on paljon vähemmän vaikea nähdä. sääntöjen kaikki Egyptin taide antaa jokaiselle yksilölle työn vaikutus poisia ja karu harmoniaa."Egyptin tyyli koostuu joukko erittäin tiukat lait, jotka jokainen taiteilija piti oppia hänen varhaisimmista nuorisoa. Istuva patsaita täytyi olla kädet polvillaan, miehiä oli maalattu tummempi iho kuin naisilla, ulkonäkö jokaisen Egyptin Jumala oli tiukasti säädetty: Horus, skygod, oli esitetty haukka tai haukan pää, Anubis, jumala hautajaisseremoniaan kuin sakaali tai sakaali pää.Jokainen taiteilija oli myös oppia taiteen kaunis kirjoitus. Hänellä oli leikata kuvat ja symbolit hieroglyfejä selkeästi ja tarkasti kiveen. Mutta kun hän oli oppinut kaikki nämä säännöt hän oli lopettanut hänen oppisopimuskoulutus. Kukaan ei halunnut mitään muuta, kukaan ei pyytänyt häntä olemaan "alkuperäinen". Päinvastoin, hän luultavasti katsoi paras taiteilija, joka voisi tehdä hänen patsaita eniten kuten ihaillut muistomerkkejä menneisyydestä. Niin kävi, että aikana kolmetuhatta vuotta tai enemmän egyptiläisen taiteen muuttunut hyvin vähän."Kaikki, jotka pidettiin hyvänä ja kaunis iän pyramidien pidettiin yhtä erinomainen tuhat vuotta myöhemmin. True, uuden muodin ilmestyi, ja uudet koehenkilöt vaadittiin taiteilijoita, mutta niiden tila edustaa ihmisen ja luonnon pysyi olennaisesti sama. "