Main menu

Pages

Hvad var den gamle egyptiske valuta??

   
Ancient Egypt penge??

 
hvad de Mønter af gamle egyptiske??Oldegyptisk valuta

Oldegyptisk valuta

De gamle egyptere, ligesom andre folkeslag ældgamle civilisationer afhænger af deres forretningstransaktioner at byttehandel og bytte har været denne tro udbredt at der findes på et dokument set tilskynder fjerde Dynasti, specifikt æra af kong Khufu næststørste konger af fjerde Dynasti og omfattet af dokumentet processen med salget mellem en person, der påberåber Tanti og præst ved navn Cabo, hvor han siger køberen i dokumentet (jeg købte dette hus i, sammenlignet med 10 Shaat Det kommer også et møbel værd 3 Shaath og en seng af cedertræ 4 Shaath og et møbel fra træ ahorn 3 Shaat), og ovenstående er klart, at hvis det bare var en udveksling af swap McCann, er der ingen grund til at nævne ordet Shaath og nøjedes med sælger og køber nævne møbler til hjemmet kun alle dine Osrali indskrift en af ​​gravene viser aktiemarkedet, og nogle mennesker har en kasse med små cirkler og skrev på en scener gravering ord sige køber til sælgeren af ​​grøntsager (Hack for dig Shaat en, som Det fortjener) og Ovenstående er klart, at Køber skal betale Shaat spørgsmål nogen nej nogen indikation af swappen, og her er det klart, at ordet Shaat der var ikke enhed af penge i den moderne forstand, 

at det var den enhed, der er behandlet algoritmer er den standard målt ved værdien af ​​ting, der skal betales i sin ækvivalent af metal er guld eller sølv og kan have været episoder i fonden er ædle metaller svarende til hver af dem en vis mængde Alhat, enten værdien af ​​Alhat var ikke kendt, indtil han fandt et dokument går tilbage til slutningen af ​​Riget i Midten viser, at (Aldbn) af Gold er lig med 12 Shaat hed dengang (i romertiden), at Aldbn svarende til 90 gram og er derfor Alhat eller 7,5 gram af guld, og indtast derefter egypterne efter Riget i Midten, en ny standard kaldet (Kit) og svarede til 9 gram guld og fortsat brug af denne standard, men som af familien 26 (663 f.Kr. e.Kr. -. 526 f.Kr.). udviklede økonomiske liv i Egypten og sprede kommerciel trafik behandles egypterne penge Grækenland sølv og guld i familien 29, andet konger af denne familie (Aokorius) 

etablering af et band af lejesoldater, blev grækerne tvunget til at betale deres løn i andre valutaer end sølv eller guld, så han Aokorius aftale med Athen på Athens prægning af penge fra en kategori fire Drakhmat samme vægt og kaliber, og i form af penge Athenian til fordel for Egypten og fortsatte sagen til familien, indtil den 30, hvor fundet på de fire former for penge, der kan Nnsabha til Egypten, er den første type på grund af den æra af kong Nakht Neb ef I (378 f.Kr. e.Kr. -. 361 f.Kr.). hvor der vises på forsiden af ​​valuta mod guderne af Athen og på bagsiden Bomtan vender mod hinanden og deres varemærker i hieroglyffer (Nefer Neb), en total godt eller godt og sandsynligvis betød, at de penge, af rent sølv, og den anden type af guld tilskrives kongen (Teos) - 361 f.Kr.. AD - 359 f.Kr.. M. 

 Indskriften på Alugealalh egyptiske Anubis og på bagsiden album og ved siden af ​​patroner indenfor etiket hieroglyffer (Maat), og den gennemsnitlige ærlighed og retten kan betyde, at udvekslingen af ​​guld god, og den tredje type tilskrives kongen af ​​geder er også en kategori fire Drakhmat og på forsiden udskåret ansigt af guderne i Athen og på bagsiden ugle stod og til venstre for indskrivning i fed Aldemutiqi navn Farao geder, og type IV, en af ​​guld, tilskrevet kong Nakht Neb F II (359 f.Kr. e.Kr. -. 341 f.Kr.). Indskriften på ansigtet hest blot yndefuldt og på bagsiden to tegn i hieroglyffer (Nefer noob), hvilket betyder guld godt.