Main menu

Pages

De Nijl is bekend als de langste rivier ter wereld. De rivier kreeg zijn naam van het Griekse woord Neilos, wat dal betekent. De Nijl overstromingen het land in Egypte, met achterlating van zwart sediment. Dat is de reden waarom de oude Egyptenaren de naam van de rivier de Ar, wat betekent zwart.

Rivier de Nijl

Sommige meer rivier de Nijl feiten.Hoe lang is de rivier de Nijl? - De rivier de Nijl is eigenlijk 6695 kilometers (4184 mijl) lang. Met zo'n lange lengte wordt de Nijl gespeculeerd de langste rivier in de wereld. De Amazone rivier loopt een zeer goede tweede, maar het is moeilijk om te bepalen welke is eigenlijk langer. River Nile feiten waarvan het winden van Oeganda naar Ethiopië, die door een totaal van negen landen. Terwijl de rivier de Nijl wordt vaak geassocieerd met Egypte, het raakt eigenlijk Ethiopië, Zaïre, Kenia, Oeganda, Tanzania, Rwanda, Burundi en Sudan, maar ook Egypte. Het is alleen de laatste die de eerste bekende navigatie team met succes de rivier gevolgd van begin tot het einde.

De oevers van de Nijl


Hoe heeft de oude Egyptenaren gebruik maken van de rivier de Nijl? - De rivier de Nijl speelde een zeer belangrijke rol in de beschaving, het leven en de geschiedenis van de Egyptische natie. Een van de meest bekende rivier de Nijl feiten is de rivier in staat is om zeer vruchtbare bodem, waardoor het gemakkelijk voor steden en beschavingen te springen langs de oevers van de Nijl te produceren. De vruchtbare grond wordt bijgedragen door de jaarlijkse lente overstromingen, toen de rivier de Nijl doorloopt op de banken. Een groot deel van de Egyptische natie bestaat uit droge woestijn. Gedurende het grootste deel van het jaar, zeer weinig regen valt op Egyptische woestijnen. Dit is trouw gebleven gedurende duizenden jaren. De overvloedige rivier de Nijl die broodnodige irrigatie, zelfs in de oudheid. Deze waterweg ook een bron van drinkwater, en de bron van irrigatie voor landbouw en papyrus die kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden zoals papier en bouwmaterialen.


Nile Crocodile Feiten - De Nijl Krokodil is een belangrijke component van de Egyptische cultuur en manier van leven sinds de eerste Egyptenaren vestigden zich langs de vruchtbare oevers van de Nijl. De meeste Nijl Krokodillen zijn ongeveer 4 meter lang, hoewel er enkele werden gerapporteerd als langer. De dieren maken hun nesten langs de oevers van de rivier de Nijl, waar de vrouwelijke kan tot 60 eieren te leggen in een keer. Ongeveer drie maanden later werd de baby's worden geboren en worden genomen om het water door hun moeder. Ze blijft bij haar voor ten minste twee jaar vóór het bereiken van de vervaldag.Niet alleen is de rivier de Nijl een van de belangrijkste rivieren van Egypte, maar veel zou in feite, zeggen dat het de primaire rivier van Egypte. De rivier de Nijl is zeker een cruciale rol gespeeld in de geschiedenis van deze mysterieuze land.


Vandaag de dag, exotische en verfijnde steden als Cairo genade de oevers van de rivier de Nijl, zoals ze al duizenden jaren. Individuen die geïnteresseerd zijn in het ervaren van de Nijl van dichtbij en persoonlijk kunnen reizen langs de beroemde rivier aan boord van boottochtjes op de rivier die afwijken van tal van steden langs de oever.