Main menu

Pages

Püramiidid ehitatud tuhandeid aastaid jätkuvalt meelitada turiste ja ajaloolased kogu maailmast. Saladused, müüte ja lugusid, mis ümbritsevad püramiidid on atraktiivsem kui kõik ajaloolised paigad maailmas.Läbi ajaloo on olnud palju spekulatsioone ja teooriaid püramiide. Siiski on veel palju vastuseta küsimusi, mis jätkab puzzle teadlased, matemaatikud, astronoomid, ajaloolased, arhitektid ja füüsikud kogu maailmas.Inimesed on pühendatud terve oma elu, et paljastada saladusi need uskumatu struktuurid ja inimesed, kes ehitasid neid.










"Püramiid" sõna tegelikult pärineb "PYRAMIS kreeka sõnast, mis tähendab" nisu kook. "" PYRAMIS sõna kasutatakse, et kirjeldada muistse Egiptuse hoonete sest nad meenutas kreeklased nisu koogid märkis katus.Vana-Egiptuse sõna püramiid oli "meri". Egyptologists välja töötanud mitmeid teooriaid, miks haudade vaaraode esmakordselt ehitatud püramiidi kujuga.


Siin on kolm erinevat ideed:


1. Püramiid on esimene maa ilmuma aegade algusest mäe nimega "Ben-Ben". Püramiidikujuline kivi esimeses templis, mis ise on mõelnud, et sümboliseerida ürgne küngas, kust egiptlased uskusid elu tulnud.2. Püramiid on kaldus küljed, nii et surnud vaarao võiks sümboolselt tõusta taevasse ja elab igavesti.3. Püramiid kujutab päikest.


Evolutsioon püramiidid:


Esialgu püramiide ​​ei olnud tohutu vaaraode ehitatud haudade nimetatakse mastabas väike. Need mastabas olid väiksemad ja oli ruumi muumiad ja mõned asjad võtta elu pärast surma.Siis, vaaraode hakkas ehitama Mounds oma mastabas oli tähistada oma ülevus. Püramiidid olid esimesed püramiidid meeldib hiljem vaaraode otsustanud viia lõpule samme.Esimene püramiidid ehitati terav Gizia. Cheopsi püramiid kõrgeima püramiidi Cheops oli kõrgeim hoone kuni Eiffeli torn ehitati. Püramiide ​​tähendas võimu ja rikkust vaaraode.Need püramiidid ehitasid orjad Egiptuses. Hinnanguliselt 20,000 enne 30,000 orjad ehitatud püramiid Gizia kestusega 80 aastat.


Sümbolism püramiid


Kuigi see on üldiselt nõus, et püramiidid olid matmise mälestised, siis tundub, et mõned lahkarvamusel ajaloolased umbes teoloogiline peamine, mil ta oli ehitatud. Üks kuulsamaid teooriaid, et see oli "masin ülestõusmine." Ta käivitada otse vaimus vaarao taevasEgiptlased uskusid tume ala öötaevas, mille ümber iga täht hakkab pöörlema ​​oli füüsiline värav taevasse. Üks kitsas võllid mis ulatub peamine matmise kambris läbi kogu keha Great Pyramid juhib otse keskpunkti suunas selle osa taevast.


See näitab, püramiid võidi teenindamiseks mõeldud vahendina algatada maagia surnud vaarao hing otse peavarju jumalad.Kõik Egiptuse püramiidid on ehitatud lääne panga Niiluse, mis nagu ala loojuva päikese seostati surnute Egiptuse mütoloogias.


Kulus rohkem kui käsitsitöö ehitada need majesteetlik püramiide, arhitektid teinud selge püramiidi kujuga, joostes köied välisnurgad kavandatud tippkohtumise veenduda kivid õigesti ja preestrid astronoomid aitas valida püramiidid "saidid ja suunad , nii et nad oleksid vastaval teljel seoses püha tähtkuju.Push preester kivi, iga töötaja oleks ilmselt tunnustatud tema rolli jätkumist tsükli elu ja surma vaaraode ja pikendades nii au Egiptus.


Kinnisidee hauataguses:


Muistsed egiptlased uskusid, et kui vaarao suri, sai temast Osiris, kuningas surnud. Uus vaarao sai Horus, jumal taevas ja kaitsja päikese jumal. See tsükkel oli sümboliseerib päikesetõusu ja päikeseloojangut.Osa vaimus surnud vaarao kutsus oma KA usuti, et jääb oma keha ja arvati, et kui laip ei olnud nõuetekohane hooldus, endine vaarao ei saa s 'vasta oma uusi ülesandeid nagu kuningas surnud. Kui see juhtus, tsükkel, mis katki ja katastroof tabab Egiptus.Et vältida selliseid katastroof, iga surnud vaarao oli mumifitseeritud, mis säilitas oma keha. Kõik kuningas oleks vaja oma hauataguses elus andsid tema hauda savi laevad, kivi ja kuld, mööbel, toit, isegi nuku esindused teenistujate, tuntud shabti.


Tema keha, saavad jätkuvalt toit pakkumisi kaua pärast tema surma. Kuningad kasutada, et alustada hoone oma püramiide ​​alguses oma valitsemist kui ta võttis aastate lõpule ehitamiseks püramiidi.Novembris 2008, 118 püramiide ​​ei ole tuvastatud. Otsida vastuseid ja püüdlustes lahendada mõistatusi on käimas ja saladused. Meid meie kaasaegse tehnoloogia ja teaduse progressi veel saladusi lahendada suure iidse tsivilisatsiooni Egiptus.