Main menu

Pages

Vana-Egiptuse pildid olid enamasti sümboolne ja stiliseeritud. Pilte, mis me teame, on leitud haudade ja mälestusmärkide, ainsad asjad, mis on säilinud ajaproovile. Enamik pilte leitud haudadest ja matmine kojad esindatud asjad ja tuli surnud, kui nad olid elus, samuti asju, mida nad alati tahtnud teha ja saavutada, kui tulevases elus liiga.Egiptuse vanu pilte valmistati, kasutades tehnikat, mis viitasid ees ja profiili. See stiil on tavaliselt Egiptuse, keha peab toime tulema, ja nägu on värvitud küljel. Punane, sinine, must, kuldne, roheline jne on kasutatavad värvid.Peamine eesmärk vormis Vana-Egiptuse kunst oli tuua lugu elu ja ei lase seda unustada. Egiptlased paigutatud kõrgelt nende ajalugu ja juured. 

 See kajastub suures osas oma kunsti.Stiilis pildid olid tehtud 2D ja 3D, mis oli umbes ajal 3000 eKr jäi populaarne kuni kolmandal sajandil. Hämmastav on see, et stiil on püsinud suhteliselt stabiilsena seekord.See on tingitud nende armastus imitatsiooniga mida nad nägid täiuslikkuse ja asjaolu, et ta ei ole mõjutatud välismaailmaga samuti. Nad on hinnatud peasviidis ja mida ühiskond peab nii tipus on ilu. Seetõttu pildikvaliteedi haripunkti ning jätkas samal viisil nagu salve.Vana-Egiptuse pildid olid tuntud järjekindluse ja põhjalikkuse keeruline pilte inimeste või loomade, looduse ja asjad, mis pakuvad hea firma surnud oma hauataguses elus.

 Eesmärk oli teha kõike nii lähedal reaalsus, ja iga asi üksikasjalikult keskkond.Idee oli jäädvustada hetke. Täpsus ja detailselt olid tähtsam kui ilu või teha ilusaid asju. Nad võtsid ka meetmeid, et tagada nende jätkusuutlikkus ja säilitamine. Pilt peab olema lõpule igati lehed ja juuksed ja küüned.Replikatsioon ei kortsutas kulmu, ta polnud tööd suurte kunstnike ja see oli. See oli üks põhjus stseen muutumatu on kunst Vana-Egiptus. Pildid on kestnud tänapäevani puudumise tõttu atmosfääri Egiptuse kliima. Pilte lisada teemade elu pärast surma, tavaliselt meeldiv koht surnud puhata ja ka kaitse elemente või jumalad võimeline kaitsma neid oma väljapääs.