Main menu

Pages


Gamle egyptiske billeder var for det meste symbolsk og stiliseret. De billeder, vi kender er blevet fundet i grave og monumenter, de eneste ting, der har overlevet tidens test. De fleste af de billeder fundet i grave og gravkamre repræsenterede ting og kom over de døde, da de var i live, samt de ting, de altid har ønsket at gøre og opnå, som i det hinsides alt for.Egyptiske gamle billeder blev fremstillet med den teknik, som fremhævede foran og profil. Denne stil er typisk egyptisk, kroppen har til ansigt og ansigtet er malet på siden. Rød, blå, sort, guld, grøn, osv. er de anvendte farver. 


Hovedformålet form af gamle egyptiske kunst var at bringe historien til live og lad det aldrig blive glemt. Egypterne placeret en høj værdi på deres historie og rødder. Dette afspejles i vid udstrækning deres kunst.Stilen af ​​billederne blev foretaget i 2D og 3D, der kom rundt i løbet af 3000 f.Kr. forblev populær indtil det tredje århundrede. Det fantastiske er, at stilen har været nogenlunde konstant i løbet af denne tid.Dette skyldes, at deres kærlighed for at replikere hvad de betragter som perfektion og det faktum, at han ikke er blevet påvirket af omverdenen så godt.  

De er vurderet på master suite og hvad samfundet anser som højdepunktet af skønhed. Derfor billedkvaliteten toppede og fortsatte på samme måde som en skuffe.Gamle egyptiske billeder blev kendt for sammenhæng og detaljeret komplekse billeder af mennesker eller dyr, natur og sådan noget der giver godt selskab for de døde i deres efterliv. Målet var at tegne alt, så tæt på virkeligheden, og alle ting i detaljer miljøet.Ideen var at fange øjeblikket. Præcision og detalje var vigtigere end skønhed eller gøre smukke ting. De tog også skridt til at sikre deres bæredygtighed og bevaring. Et billede skal være komplet i alle henseender til blade og hår og negle. 

Replication blev ikke ildeset, var det ikke værker af store kunstnere, og det var. Dette var en anden årsag til scenen uforanderlig i teknikken i det gamle Egypten. Billederne har varet til i dag på grund af manglen på atmosfære i den egyptiske klima. Billederne omfattede temaer livet efter døden, som regel en behagelig placering for de døde til hvile og også beskyttelse elementer eller guder i stand til at beskytte dem på deres vej ud.