Main menu

Pages

Egypten er i Afrika og Mellemøsten. Den gamle navn Egypten er "sort jord" Kemet betydning. Han modtog sit navn på grund af frugtbarhed sorte jord findes i lavlandet i Nilen løber gennem Egypten.Egypten er også kendt for sine historiske monumenter såsom Giza pyramide kompleks, og selv den egyptiske civilisation har en masse betydning.



Egypten er et land med en politisk og kulturel betydning for Mellemøsten. Egypten får sit engelske navn fra forskellige kilder, såsom Egypten ord fransk, latin og græsk Aegyptus Aigyptos gammel.De gamle egyptere var af den overbevisning, at statuerne var i guderne bor. Selv de statuer af faraoerne blev anset levende guder. Egypterne mente også, at når statuen var "sidder" det giver mulighed for levende sjæl og skille sig ud i dag.

Statuer af guder og Pharaohs blev foretaget fra forskellige sten som granit, basalt, alabast, kalksten, gnejs, gips, og Graywacke Gesso.Egypterne bygget store statuer med et begrænset antal redskaber og udstyr. Oprindeligt flintredskaber er blevet brugt, men de blev senere erstattet af værktøjer fremstillet af kobber. Efter kobber, blev de værktøjer fremstillet af bronze og jern. Statuer blev også fremstillet af en række af blødere sten, såsom kalksten eller sandsten. Disse sten blev malet i forskellige farver.Materiale såsom gips blev anbragt på overfladen af ​​statuen, fordi efterfølgende blev foretaget og farve. De gamle egyptere troede, at ånden i en afdød liv statuer.Men hvis der var en farao, som var hadet af folket, ville de have ødelagt statuerne som bryde næsen. Ifølge folk, ville denne lov resultere i en ånd af vejrtrækningsbesvær og dø som en mangel på vejret.Akacietræ og Sycamore som blev brugt til at lave små statuer, der normalt er blevet fundet i folks hjem. Den statue af guden Bes var specielt holdt i huse for at afværge det onde. Selv guld, ibenholt og andre metaller blev brugt til at lave statuer.Statuer af ædle metaller blev kun fundet hjemme hos de rige. I tilfælde af træ statuer som det oprindeligt blev pudset som design materiale vil blive trukket på den, og til sidst ville være farve.