Main menu

Pages

Det gamle Egypten

Om det gamle Egypten

 
Egypten er et land i Afrika og Mellemøsten. Det gamle navn Egypten er "sort jord", som Kemet betyder. Han modtog sit navn på grund af frugtbarheden af ​​sort jord fundet i sletterne ved Nilen, der løber gennem Egypten. Egypten er også kendt for sine historiske monumenter som Giza-pyramidekomplekset, og selv den egyptiske civilisation har stor betydning.

Egypten er et land med en politisk og kulturel betydning for Mellemøsten. Egypten får sit engelske navn fra forskellige kilder, såsom egyptisk ord fransk, latin og græsk Aegyptus Aigyptos gammel. Fakta inkluderer landbrug, maling, uddannelse, religiøs overbevisning og andre ting, der vedrører livet og fortalt egyptisk.


Ancient Egypt



Landbrug i Egypten


En af de grundlæggende grunde, der har givet Egypten til at udvikle sig, var den frugtbare sorte jord langs Nilen, der flyder gennem Egypten. Landbrug var en vigtig aktivitet udført af de gamle egyptere. I mellemtiden var mange landmænd eksperter i dyrkning af hvede, grøntsager, en række frugter og løg.

Andre ting omfattede landbrugsbyg, hør, porrer, hvidløg, bønner, druer, figner, hvede osv. Blev brugt til fremstilling af brød, byg til øl og hør har en integreret del af tekstilfiberen. Papyrus siv, der vokser naturligt på Nilen, blev brugt til at fremstille sandaler, både, papir, måtter og kurve. Landbrug blev gennemført i alle årstider, undtagen når det oversvømmede. Under oversvømmelser undgik folk landbrug.


Dyr som geder, kvæg, svin, ænder osv. Er bevaret af det egyptiske folk for deres mælk, kød og deres anvendelse i landbruget. Vanding i det gamle Egypten blev rangeret sump chadouf og diger. Chadouf var funktionel i områder med stor højde. Forskellige former for kunstvanding hjalp med at øge både kvaliteten og kvantiteten af ​​afgrøder, hvilket gjorde Egypten til en velstående nation.


Egyptian pharaohs




Malerier i Egypten


Egyptiske malerier blev hovedsagelig viet til en død person. Malerier var en måde at udtrykke forfatterens intention om, at den afdøde skal have et godt liv efter døden. Mange tabeller viser hele turen efter døden. Derudover var der en praksis med at male ting på den afdødes grave, der blev lavet før hans død, og at den afdøde håbede, at han fortsætter med at gøre det for evigt.

Malerier var en kilde til at holde historien i live. Malerierne har også vist, hvordan egypterne levede deres liv og deres tro på døden og efterlivet. Et andet vigtigt aspekt af egyptiske malerier var skildringen af ​​dyr. De primære farver, der blev brugt til maling, var rød, grøn, blå, guld og sort.

Egypterne betragtede maleri som et middel til at yde den døde støtte, der gør det muligt at fortsætte sin rejse efter døden. Essensen af ​​egyptiske malerier var hans omfattende og mindre betydning blev til forskønnelsen af ​​maleriet. Det var meget vigtigt for malingsproducenten at beholde alt, hvad han havde permanent. Maleriet blev udført af producenten ved hjælp af hukommelsen, så det indeholder alt i malingen forbliver intakt for evigt.
 

Kostumer båret i Egypten


Tøjet blev hovedsageligt lavet af hvidt linned. Det egyptiske folk har også brugt uld. Imidlertid var tøj lavet af uld forbudt i templer, da de blev lavet på dyr. Egyptiske folk mente, at uld ikke skulle røre huden og er gjort på denne måde.

Mændene havde lændeduge eller korte nederdele. Kvinderne havde generelt kjoler eller stramme kjoler. Nogle kjoler havde nogle stropper, der skjulte hendes bryster, og andre har afsløret. Meget afhænger dog af den måde, der regerede på. Egyptiske børn, mens de ikke bærer tøj, før de når ungdomsårene.

 Modetøj var simpelt i de tidlige år af egyptisk styre, men det er blevet et komplekst sted i det Nye Kongerige. Tøjmodel blev bestemt af en persons besættelse. Landmændene havde korte nederdele, mens en fattig person havde mindre tøj på.


 

Egyptiske faraoer


Farao er en titel for moderne gamle egyptiske herskere. Kongerne blev imidlertid ikke nævnt som farao af de gamle egyptere. "Farao" Udtrykket blev primært brugt af grækerne og hebræerne. Det hebraiske ord par'o henviser til ordet "pr" på det egyptiske sprog, hvilket betyder "stort hus." "Farao" Udtrykket bruges altid i forbindelse med det kongelige palads, og hvad det betød for paladsets liv, velstand og sundhed.

Siden det femtende århundrede f.Kr. blev farao brugt som et synonym for konge. Imidlertid kan den første anvendelse af "farao" ordet spores tilbage til det nye rige i midten af ​​det attende dynasti. Efter 2000 f.Kr. blev faraoen nævnt med fem navne, hvoraf fire var hans tronavne, og det var det navn, han fik ved fødslen.

 Ordet sene egyptiske ord par'o blev genopbygget i henhold til de gamle græske og latinske ord sent udtalt som "farao." Det er fra dette brev, at "Farao", ordet er opnået. De gamle egyptere troede, at farao var Gud Horus, Guds søn eller solguden Re. Ved en faraos død blev det antaget, at den skulle forenes med solen.