Main menu

Pages

Egypten er i Afrika og Mellemøsten. Den gamle navn Egypten er "sort jord" Kemet betydning. Han modtog sit navn på grund af frugtbarhed sorte jord findes i lavlandet i Nilen løber gennem Egypten.

Egypten er også kendt for sine historiske monumenter såsom Giza pyramide kompleks, og selv den egyptiske civilisation har en masse betydning. Egypten er et land med en politisk og kulturel betydning for Mellemøsten. Egypten får sit engelske navn fra forskellige kilder, såsom Egypten ord fransk, latin og græsk Aegyptus Aigyptos gammel.


de egyptiske guder

de egyptiske guder

  
  De gamle egyptere troede fuldt og fast på Gud og et liv efter døden. Reglen om faraonernes blev placeret på fundamentet af den kongens guddommelige ret. Egypterne mente, at for at behage guderne, de bør gøre tilbud og bede til Gud. Gods blev tilbedt i templer, som var under pleje af præster, der har handlet på vegne af kongen.

Den statue af guden blev placeret i hjertet af templet. Det er kun på nogle sjældne lejligheder, hvor statuen af ​​guden blev åbnet for offentlig tilbedelse. Efter den Nye Rige, var kongens rolle som mægler mellem Gud og mennesker mindre vigtig. Faktisk har præster skabt et system med åbenbaring, hvor folk kan kommunikere direkte med Gud.

En anden fremherskende tro var, at mennesker er fysiske og åndelige aspekter, og hver person har sin egen skygge, sjælen, livskraft og et navn. Man troede, at hjertet er det sted, hvor følelser og tanker. Efter døden af den person, var det ultimative mål for den afdøde at forene sit liv kraft og sjæl skal betragtes som "velsignet døde".