Main menu

Pages

Byerne er et naturligt resultat af enhver civilisation, hvor politisk organisation er veletableret. Ancient Egypt var ingen undtagelse. Byerne var relateret til forskellige dynastier, der har formet civilisationens historie.Politiske, økonomiske og sikkerhedsmæssige årsager er vigtige for oprindelsen af ​​disse institutioner. Nogle er forsvundet af mange årsager, herunder oversvømmelser af Nilen, men nogle holder deres historie og kulturarv.

Niwt var betegnelsen for den egyptiske by under New Kongerige. Med det femte dynasti, var ordet "by" eller store landsby DMI. Whyt var betegnelsen for landsbyen.Byerne blev bygget på flodslette, såsom nærhed til Nilen har transport, rejser og kunstvanding. Før 5000 f.Kr., var indbyggerne i Nildalen meste grøntmaskiner, der praktiserede fiskeri, fugl jagt, jagt og indsamling vilde planter.

Den første kendte landbrugssamfund så besat et sted nær flodslette af Nildeltaet i Beni Salama Merimda, omkring 25 kilometer nordvest for Kairo. Det var en stor landsby, bestående af ca 180.000 kvadratmeter og er forblevet en befolkning på omkring 1000 år.Omkring 3500 f.Kr., blev landsbyen Maadi etableret omkring femten miles syd for nutidens Cairo, sandsynligvis som et indkøbscenter. Handel elementer såsom kobber og bitumen blev opdaget der. Det antages, at Maadi var i slutningen af ​​en jord handelsrute til Palæstina.Sitet viser tegn på hytter, opbevaring magasiner, siloer og kældre. De to byer Hierakonpolis og Nagada var vigtige. Den første var omkring 2000 indbyggere. Det var sandsynligvis et administrativt center.

Fra omkring 3500 til 3300 f.Kr., blev området præget af et fald i Nilens oversvømmelse og blomstrende handel, der førte til fremkomsten af ​​mange flere byer. Abydos, nord for Naqada og Hierakonpolis var en vigtig religiøs institution.There var et sted for proto-national magt end de dele, selv styrede Delta næsten to århundreder før fremkomsten af ​​den første dynasti.Etablering af byen Memphis var resultatet af foreningen af ​​alle administrative distrikter til omkring 3000 f.Kr.. Desværre ved vi meget lidt om denne by. Han flyttede mod øst på grund af invasionen af ​​klitter og en ændring i løbet af Nilen. Tell el-Dab'a var et boligområde by.

I den periode, middelalderen og New kongeriger, Thebes, var byen Ammons hovedstaden i Egypten i næsten tusind år. Det var placeret i den nordøstlige del af moderne Cairo. Byen fik betydning som kongebolig og sæde af guden Amon. Det er en slående vidnesbyrd om den egyptiske kultur.

I dag Luxor dækker det sted, hvor Theben var placeret. Da locus af magten flyttet til Nil-deltaet, Theben gik i forfald. Tanis blev en vigtig kongelig by i den tredje mellemliggende periode. Det forblev hovedstaden i Egypten indtil den arabiske invasion.Udenfor de store byer, var der også byer til specialhandel. Som egyptiske civilisation voksede, han synes at have været nogle sytten byer og 24 byer i en administrativ netværk, der forbinder dem til den nationale hovedstad. Byer, uden tvivl hjulpet samfund til at påtage sig rollen som en stormagt i den antikke verden.