Main menu

Pages

Hvordan den store pyramide blev bygget er et spørgsmål, der aldrig kan besvares. Herodot sagde, at det ville tage 30 år og 100.000 slaver bygget. En anden teori er, at det blev bygget af bønder, som ikke var i stand til at dyrke jorden, mens Nilen oversvømmede mellem juli og november. De kan have været betalt med mad for deres arbejde. Oversvømmelser også ville have hjulpet med at flytte stenen kabinet. Disse sten var Aswan og Tura og vandet ville have bragt stenene ret til pyramiden. Denne pyramide menes at have været bygget mellem 2589 - 2566 BC. Det ville have overtaget 2.300.000 stenblokke med en gennemsnitlig vægt på 2,5 tons hver. Den samlede vægt var 6000000 tons og en højde på 482 feet (140). Det er den største og ældste af pyramiderne i Giza.

Ikke meget er kendt om Cheops (Khufu). Graven blev røvet længe før arkæologer kom til ham. Alle oplysninger om ham blev taget med de objekter inde i graven. Det menes at have været leder af en meget struktureret samfund, og det må have været meget rig. Han blev begravet alene i denne massive grav. Hans hustruer kan være blevet begravet i nærheden i mindre mastabaer.
 
Dækker marmor, som dækkede ydersiden af ​​pyramiden har eroderet eller blevet fjernet over tid. Med denne off-shell, mistede pyramiden 33 fod (11m) i alle dens dimensioner. Platformen er 10m kvadrat. Bunden af ​​pyramiden er 754 meter og dækker 13 hektar. Den oprindelige indgang af pyramiden var ca 15m højere end input, der bruges i dag. Tilsyneladende kunne Al Mamun, som åbnede den nye passage, ikke finde den oprindelige åbning. Den nye passage fører lige og sluttede med passage af oprindelse, faldende passage. Den faldende passage førte kun til et underjordisk kammer. Det faldende passage, der fører ned er indstillet i en vinkel på 26 grader, der falder ned 345 fod (105m) i jorden under pyramiden. Passagen er kun 3'6 "(1,1) bred og 3'11" (1,2) høj. Kammeret er lukket for offentligheden. Selve kammeret er plads, der måler cirka 46 'x 27'1 "x 11'6" (14 x 8,3 x 3,5 m). Der er en passage, der fører 100 meter vandret på den vestlige side. Formålet med brønden er usikker. Det er muligt, at det kunne have været gravkammeret, men efter en ændring af planen, blev det opgivet.

 
Den faldende passage ud over, hvor den nye post møder, er lukket med en ståldør. Opstigende passage stiger i samme vinkel som efterkommerne, 26 grader. Opstigende passage fører op i pyramiden. Opstigende passage er de samme dimensioner som den nedadgående, 3'6 "(1,1) bred og 3'11" (1,2) høj. Det kan være en ganske vanskelig trek for nogle mennesker. Passagen fører til 129 fod (39m).

 
På det punkt, hvor de opstigende passageniveauer ud, kan du gå på to måder. Hvis du fortsætter vandret, denne passage fører til Dronningens Kammer. Dronningens Kammer blev aldrig brugt. Gulvet i dette rum blev aldrig poleret, er det altid groft. Egyptologer mener, at kammeret blev bragt til dette punkt, så de bygherrer skiftet mening og flyttede til Kongens Kammer. Den mulige forklaring på nedlæggelse er at sarkofagen er bygget til Cheops var alt for stor i forhold til de smalle passager, der allerede var blevet bygget. Der er ventilationsskakter, der er en anden gåde. Disse træer er forseglet ved enderne af de to aksler. Træerne skal være foretaget som pyramiden steg, da bygherrer højst sandsynligt ikke ville have fortsat med at træer efter beslutningen om at forlade lokalet. Vi mener også, det er faktisk ikke ventilationsskakter, men mere en religiøs betydning. Dette kunne relateres til egyptiske tro i den gamle og stjernerne er beboet af guder og sjæle af de døde.

 
Den anden og mest spektakulære baner i stabiliseringen af ​​overgangsstedet opad, er at fortsætte op det store Galleri. Galleriet er 157 fod (48m) lange og 28 fod (8,5 m) høj og er de samme 26 grader som gyder. Taget af galleriet er Corbelled. Det siges, at ingen stykke papir eller en nål kan indsættes mellem stenene, der udgør taget. Galleriet er kun 62 inches (1,6 m) bred nedefter og er kun 41 inches (1m) bred ved toppen af ​​skråningen.

 
The Grand Gallery fører ind i Kongens Kammer. Kammervæggene er lavet af lyserøde Aswan granit. Inde i denne kammer er sarkofagen stor rød granit fra udækket Aswan,. Sarkofagen skal være placeret inde i kammeret, da pyramiden blev bygget. Det er alt for stor til at blive flyttet i efterfølgeren, som var den sædvanlige skik dette tidspunkt. Kongens Kammer er 34'4 "x 17'2" x 19'1 "høj (5.2mx 10.8mx 5,8 høj). Dette værelse har også ventilationsskakter mulige at Dronningens Kammer. De er under samme vinkel som træerne i Dronningens Kammer. at tænke på den religiøse betydning gælder for disse træer så godt. Den vigtigste funktion af nattehimlen, var Mælkevejen. Stjernerne blev menes at have været i Nilen himlen. Træet af det sydlige Kongens Gemak peger direkte hvor Orions bælte var i den gamle himmel. Tree South Chamber peger på Syrius Queen. træet North peger på Kongens Kammer cirkumpolare stjerner. disse stjerner aldrig forsvinde i himlen. Det menes, at disse træer var at hjælpe ånden i døde farao finde de vigtige stjerner.
 
Over dette kammer er en serie på fem lindre kamre, der er væsentlige til at understøtte vægten af ​​stenene over og fordele vægt væk fra gravkammeret. Den øvre kammer har et spidst tag lavet af kalksten blokke. Dette er den største udledning kamre. Disse værelser er de eneste indskrifter i pyramiden.

 
Omkring PyramidNår du afslutter pyramiden, kan du se resterne af den oprindelige væg, der er placeret på den nordlige og østlige sider. Det handler om 10 m fra bunden af ​​pyramiden. Lidt tilbage af ligkapel tempel Cheops. Hvad er tilbage, er basalt brolægning og ligger nær den østlige side af væggen. Du kan også se lejlighedsvise spor af vejen, der fører fra dalen tempel i landsbyen, Nazlat al-Samman, ved foden af ​​plateauet. Denne etage er kollapset i løbet af de sidste 150 år. Tre små pyramider mod øst af pyramiden af ​​Cheops. De er synes at have været for hendes søster, Merites, som også var hans kone, og måske to andre dronninger.

 
Vest for den store pyramide er den kongelige kirkegård. Den indeholder 15 mastabaer der for nylig er blevet åbnet for offentligheden efter at være lukket i over 100 år. Opdaget på dette websted var mumie af en kvinde 4600 år gammel. Hun havde en belægning af gips meget unik som aldrig har været set eller fundet andre steder.

 
I bunden af ​​den sydlige side af den store pyramide, er båden miner og museet. Fem båd gruber blev opdaget i 1982. En båd er på stedet, og kan ses på museet. Båden, der er indkapslet i stenene, ikke negle. Den fandt sted med reb og stave, men ikke negle, og det er overraskende intakt. Formålet med disse både kan have været beregnet til brug i livet efter eller til at ledsage solguden under hans rejse.