Main menu

Pages

Senās Ēģiptes attēli lielākoties bija simboliska un stilizēti. Attēlus, ka mēs zinām, ir konstatēts kapenes un pieminekļus, tikai lietas, kas ir pārdzīvojuši laika pārbaudi. Lielākā daļa attēlu atrasti kapos un apbedīšanas kameras pārstāvji lietas un nāca pār mirušajiem, kad viņi bija dzīvi, kā arī lietas, ko viņi vienmēr gribēja darīt un sasniegt, kā Aizsaulē pārāk.

Ēģiptes vecie attēli tika sagatavoti, izmantojot tehniku, kas atklāja priekšā un profilu. Šis stils ir parasti Ēģiptes, ķermenis ir uz sejas un sejas ir krāsotas pusē. Sarkana, zila, melna, zelta, zaļā, utt izmantotās krāsas.

Galvenais mērķis veidā senās Ēģiptes mākslas bija celt stāstu dzīvi un nekad ļauj to nedrīkst aizmirst. Ēģiptieši ievietots lielu vērtību savu vēsturi un saknes. Tas atspoguļojas lielā mērā uz savu mākslu.

No attēliem stils tika veikti 2D un 3D, kas nāca ap laikā 3000 BC palika populārs, līdz trešajā gadsimtā. Pārsteidzošs ir tas, ka stils ir palicis samērā nemainīgs šajā laikā.Tas ir saistīts ar to mīlestību atdarināt to, ko viņi redzēja kā pilnību un to, ka viņš nav bijis ietekmē ārpasauli, kā arī. Tos novērtē par kapteini suite un ko sabiedrība uzskata par virsotnes skaistumu. Tāpēc, attēla kvalitāte sasniegusi savu maksimumu un turpinās tādā pašā veidā kā uz paplātes.Senās Ēģiptes attēli tika zināms konsekvences un precizitātes sarežģītos attēlus cilvēkiem vai dzīvniekiem, dabas un lietām, piemēram, kas nodrošina labu uzņēmumam miris savā afterlife. Mērķis bija pievērst viss tik tuvu realitātei, un katru detalizēti vidē lieta.

Ideja bija iemūžināt mirkli. Precizitāte un detalizēti bija daudz svarīgāka nekā skaistumu vai padara diezgan lietām. Viņi arī veica pasākumus, lai nodrošinātu to ilgtspējību un saglabāšanu. Attēlam jābūt pilnīgi visos aspektos lapām un mati un nagi.

Replikācija nav sarauca pieri, tas nebija darbus lielu mākslinieku, un tas bija. Tas bija vēl viens iemesls, lai uz skatuves nemainīga mākslā seno Ēģipti. Attēli ir ilga līdz pat šai dienai, jo trūkst atmosfēru Ēģiptes klimats. Attēli iekļauti tēmas par dzīvi pēc nāves, parasti patīkama vieta, par mirušajiem, lai atpūstos un arī aizsardzības elementi vai dievi spēj pasargāt viņus par to izeju.